Nume:
Analize Laborator Roval Center - Alba Iulia
E-mail:
rovalcenter@yahoo.com
Telefon:
0728 007 000
Telefon 2:
0358 401 094
Adresa:
Alba Iulia, Str. Transilvaniei, Nr. 11,Jud. Alba

Analize Laborator Roval Center - Alba Iulia
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Roval Center Alba Iulia a fost infiintat in anul 2006 si foloseste aparatura moderna in determinarea analizelor medicale, ceea ce reduce mult timpul de efectuare a analizelor si creste acuratetea si exactitatea rezultatelor analizelor medicale.

Am inceput activitatea intr-un spatiu restrans si cu aparatura putina, insa odata cu cresterea standardelor, am crescut si noi. Azi ne desfasuram activitatea intr-un spatiu care indeplineste toate conditiile cerute de normele in vigoare. Detinem aparatura ultramoderna automata pentru prelucrarea analizelor de hematologie si biochimie, la nivelul laboratorului se mai pot face determinari imunologice si bacteriologice. Suntem in relatie contractuala cu CNAS si OPSNAJ. Personalul care va asigura calitatea analizelor este format din: medic primar laborator, biolog, asistent principal laborator, asistenti de laborator.

Experienta acumulata, animata de respectul pe care-l poarta pacientilor si de interesul pentru problemele acestora fac din centrul nostru medical alegerea perfecta. Calitatea nu este numai un atribut al produselor si serviciilor oferite de noi, este un tel pe care il urmam continuu, zi de zi, in incercarea de a contura si pastra personalitatea distincta a laboratorului. Constienti fiind ca profesionalismul si calitatea vor adânci colaborarea dintre noi, suntem pregatiti permanent sa raspundem solicitarilor dumneavoastra. Laboratorul asigura realizarea de analize medicale pentru toate tipurile de investigatii: hematologie biochimie imunologie si serologie bacteriologie parazitologie.

Atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui laboratorului.
Atuurile noastre...profesionalism in activitate, daruire, aparatura de ultima generatie, servicii de cea mai buna calitate si, mai ales, respect deosebit pentru clientii nostri. Experienta acumulata in timpul anilor, animata de respectul pe care-l poarta pacientilor si de interesul pentru problemele acestora fac din centrul nostru medical alegerea perfecta.. Calitatea nu este numai un atribut al produselor si serviciilor oferite de noi, este un tel pe care il urmam continuu, zi de zi, in incercarea de a contura si pastra personalitatea distincta a laboratorului. Constienti fiind ca profesionalismul si calitatea vor adanci colaborarea dintre noi, suntem pregatiti permanent sa raspundem solicitarilor dumneavoastra.

Servicii

Servicii Laborator Roval Center:

Luni - Vineri - 08:00 - 15:00:

- Biochimie;
- Biochimie Vitamine;
- Analize de urina;
- Autoimunitate;
- Diverse;
- Examene din secretii uretale, otice, conjuctivale si puroi (fisuri, abcese)
- Hematologie;
- Examen din secretii vaginale si din col;
- Examen secretie mamara;
- Examene materii fecale;
- Exudat faringiani;
- Exudat lingual;
- Exudat nazal;
- Hepatite - Imunologie;
- Infectioase;
- Imunoglobuline;
- Imunologie;
- Markeri Endocrini;
- Markeri tumorali - Imunologie;
- Parazitologie.

Galerie foto

Analize Laborator Roval Center - Alba Iulia
Analize Laborator Roval Center - Alba Iulia
Analize Laborator Roval Center - Alba Iulia
Analize Laborator Roval Center - Alba Iulia

© 2015 Copyright by laboratoare-analize.ro