Nume:
CIM Medical - Analize Laborator
E-mail:
cim.medical@yahoo.com
Telefon:
0234 371 165
Website:
http://cimmedical.ro/
Adresa:
Comanesti, Str. Avram Iancu, Nr. 2/22 Jud. Bacau.

CIM Medical - Analize Laborator
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

CIM Medical este o echipa de profesionisti formata din medici de elita care va ofera servicii medicale de exceptie caracterizate prin promptitudine, profesionalism si standarde europene. Rezultatele bune si calitatea actului medical ne recomanda drept o institutie implicata activ in nevoile pacientului, o institutie flexibila si dinamica care ofera o alternativa viabila serviciilor oferite de sistemul sanitar de stat. Din dorinta de a ajuta cat mai mult oamenii ce au nevoie de ingrijiri medicale si datorita juramantului solemn depus de medicii nostri, CIM Medical vine acum si mai mult in ajutorul acestora printr-o serie de cabinete medicale de specialitate si un laborator de analize medicale. Acestea dispun de aparatura moderna si precisa pentru a stabili si remedia bolile pacientilor nostri. Doctorii sunt mai mult decat bucurosi sa va ajute sa treceti peste greutatile medicale ale vietii si sa se ingrijeasca de sanatatea dumneavoastra. Pentru noi conteaza ca fiecare dintre dumneavoastra care apelati la serviciile laboratorului de analize medicale sa beneficiati in timpul cel mai scurt posibil de rezultate corecte, reproductibile, care sa va ajute in mentinerea sau refacerea sanatatii.

Experienta acumulata, animata de respectul pe care-l poarta pacientilor si de interesul pentru problemele acestora fac din centrul nostru medical alegerea perfecta. Calitatea nu este numai un atribut al produselor si serviciilor oferite de noi, este un tel pe care il urmam continuu, zi de zi, in incercarea de a contura si pastra personalitatea distincta a laboratorului. Constienti fiind ca profesionalismul si calitatea vor adânci colaborarea dintre noi, suntem pregatiti permanent sa raspundem solicitarilor dumneavoastra. Laboratorul asigura realizarea de analize medicale pentru toate tipurile de investigatii: hematologie, biochimie,imunologie si serologie, bacteriologie, parazitologie. Atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale medicilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui laboratorului.

Atuurile noastre...profesionalism in activitate, daruire, aparatura de ultima generatie, servicii de cea mai buna calitate si, mai ales, respect deosebit pentru clientii nostri. Experienta acumulata in timpul anilor, animata de respectul pe care-l poarta pacientilor si de interesul pentru problemele acestora fac din centrul nostru medical alegerea perfecta.. Calitatea nu este numai un atribut al produselor si serviciilor oferite de noi, este un tel pe care il urmam continuu, zi de zi, in incercarea de a contura si pastra personalitatea distincta a laboratorului. Constienti fiind ca profesionalismul si calitatea vor adanci colaborarea dintre noi, suntem pregatiti permanent sa raspundem solicitarilor dumneavoastra.

Servicii

CIM Medical ofera o gama larga de servicii pacientilor sai, printre care:
- consultatii de specialitate in cabinetele noastre medicale;
- accesul intr-un cabinet de ecografie generala si ecocardiografie;
- posibilitatea efectuarii unor analize medicale intr-un laborator dotat cu aparatura moderna;
- spitalizare de zi;
- posibilitatea de a beneficia de ingrijiri medicale la domiciliu si ingrijiri paliative;
- o gama larga de tratamente.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu urmatoarea gama de analize:

- Hematologie;

- Biochimie;

- Markeri Tumorali;

- Markeri Endocrini;

- Markeri Virali;

- Imunologie Serologie;

- Determinari Urinare;

- Microbiologie;

- Diverse.

Oferte speciale

Laborator de analize:Luni - Vineri: 07:30 - 17:00;
Laborator - recoltari probe biologice: Luni - Vineri: 07:30 - 09:30.

Parteneri

CIM MEDICAL este in relatii contractuale cu:

- SYNEVO IASI;

- CAS BACAU.

Galerie foto

CIM Medical - Analize Laborator
CIM Medical - Analize Laborator
CIM Medical - Analize Laborator
CIM Medical - Analize Laborator

© 2015 Copyright by laboratoare-analize.ro