Nume:
Laborator Analize Medicale New Medical - Buzau
E-mail:
newmedicalproiect@gmail.com
E-mail 2:
office@newmedical.ro..
Telefon:
0772 153 310
Fax:
0338 100 041
Website:
https://www.newmedical.ro/
Adresa:
Buzău, Str. Stadionului, Nr. 102 (lângă Spitalul Judeţean), Jud. Buzau - Str. Pacii, Nr. 2, Buzau, Jud. Buzau
Facebook

Laborator Analize Medicale New Medical - Buzau
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Clinica NEW MEDICAL este clinica cu una dintre cele mai dinamice dezvoltari in ultimii cinci ani, proiectul a inceput in anul 2012, într-un spatiu cochet, situat langa Spitalul Judetean, pe Str. Stadionului. Laboratorul de analize din cadrul clinicii vine in sprijinul pacientilor cu pachete de analize medicale de laborator din domeniile: hematologie-coagulare, chimie clinica, imunologie, microbiologie, etc. Laboratoarul NEW MEDICAL este acreditat conform ISO 15189/2013 si lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatura de ultima generatie, cu sisteme informatice ultraperformante care pot asigura o extraordinara acuratete a rezultatelor. Laboratoarul lucreaza cu reactivi si consumabile de cea mai buna calitate. Pentru toate analizele efectuate laboratoarele efectueaza controlul intern de calitate zilnic si control extern de calitate de cel putin patru ori pe an cu firme specializate in domeniu: ROEQALM, NOBIS, HEMATROM, TODY, BIO-GROUP MEDICAL SYSTEM. Profesionalismul, tineretea colectivului si performantele aparatelor raspund in permanenta nevoilor si cerintelor dumneavoastra. 

La noi puteti realiza : 
- set complet de analize medicale; 
- controale de bilant pentru prevenirea oricarei imbolnaviri; 
- monitorizarea afectiunilor cronice; 
- analize medicale specifice expunerii la noxe diverse, periodic si la angajare; 
- depistarea precoce a maladiilor incurabile; 
- teste necesare pentru plecarea in strainatate, casatorie, adoptie, admitere la liceu, facultate, scoala de soferi, intrarea minorilor in colectivitate etc.

Strategia laboratorului consta in alocarea tuturor resurselor posibile care ne pot convinge in primul rand pe noi ca rezultatele analizelor sunt precise. Intr-o ambianta placuta si primitoare, cu dotari ultra-moderne si cu o echipa profesionista, NEW MEDICAL, clinica privata multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala, va ofera solutii eficiente pentru toate problemele dumneavoastra. de sanatate. Cartea de vizita a laboratorului de analize medicale din cadrul NEW MEDICAL  o reprezinta echipa de specialisti, precum si personalul auxiliar care prin experienta, entuziasm si amabilitate vor face ca asistenta si actul medical sa fie de inalta calitate, iar dvs sa reveniti in cel mai scurt timp la tonusul fizic si psihic.

Beneficiind de o locatie utilata modern laboratorul acreditat RENAR reprezinta solutia ideala atat pentru cei care vor sa faca un simplu control de rutina sau dar si pentru cei care sufera de diverse afectiuni si vor sa fie tratati cu respect si amabilitate; pentru toti acestia, solutiile medicale precum si varietatea investigatiilor vor fi realizate cu profesionalism si intr-un timp minim de catre o echipa de specialisti. Va invitam asadar sa ne vizitati si doar astfel va veti putea convinge de seriozitatea si amabilitatea noastra, alaturandu-va sutelor de clienti fideli ce ne-au trecut pragul. 

NEW MEDICAL se afla in parteneriat cu cele mai importante clinici, laboratoare si societati de asigurari din Romania, deservind anual mii de abonati ai acestora, pentru servicii clinice, imagistica , medicina muncii si analize medicale.Posesorii de abonamente de sanatate oferite de compania angajatoare, se pot adresa direct la receptie, primind de la consultantii nostri toate informatiile necesare pentru a putea beneficia gratuit de toate serviciile incluse in planul de abonament pe care il detin.

Servicii

 

Venim in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele tipuri de analize:

- Hematologie;
- Biochimie;
- Bacteriologie;
- Imunologie;
- Genetice;
- Analize anatomopatologice.

Oferte speciale

Servicii medicale in cadrul clinicii New Medical: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Chirurgie pediatrică, Chirurgie plastică, Dermato-venerice, Diabet şi boli de nutriţie, Endocrinologie, Medicină de familie, Medicină generală, Medicină internă, Medicina muncii, Neurochirurgie, Neurologie, Neurologie pedriatică, Obstetrică şi Ginecologie, ORL, Ortopedie - Traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Psihiatrie pedriatică, Radiologie şi ecografie, Reumatologie, Somnologie si Urologie.

Clinica New Medical - o clinică dinamică, ce isi desfasoara activitatea in trei spatii din Orasul Buzau:

1. Stadionului, nr. 102-104 - Telefon: 0772.153.310   Telefon fix: 0338.101.164;
Email: newmedicalproiect@gmail.com / office@newmedical.ro.

2. Cuza Vodă - Telefon / Fax: 0338.401.656;
Email: newmedicalproiect@gmail.com / office@newmedical.ro.

3. Păcii, nr. 4 - Telefon / Fax: 0338.401.490;
Email: newmedicalproiect@gmail.com / office@newmedical.ro.

Parteneri

Parteneri:
» Regina Maria;
» Medicover;
» Sanador;
» Medical Ocupational (Medoc);
» Signal Iduna;
» Allianz Tiriac;
» MedLife;
» Clinica Anima;
» Laboratorarele Synlab.

Galerie foto

Laborator Analize Medicale New Medical - Buzau
Laborator Analize Medicale New Medical - Buzau
Laborator Analize Medicale New Medical - Buzau
Laborator Analize Medicale New Medical - Buzau

© 2015 Copyright by laboratoare-analize.ro