Nume:
Analize Medicale Centrul Theodor
E-mail:
centrultheodor@gmail.com
E-mail 2:
office@centrulmedicaltheodor.ro
Telefon:
0256 436 205
Telefon 2:
0729 034 709
Fax:
0356 401 686
Website:
http://centrulmedicaltheodor.ro/
Adresa:
Timisoara, Str. Mihali Teodor, Nr. 2.. Jud. Timis .

Analize Medicale Centrul Theodor
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Centrul Medical Theodor reprezinta un colectiv de cadre medicale bine pregătite profesional, medici dedicaţi profesiei lor, asistenţi medicali atenţi cu pacienţii noştri. Paleta de servicii medicale oferite este diversă, pornind de la medicul de familie care asigură asistenţa primară pentru toate categoriile de pacienţi, până la medicii specialişti şi medicii primari cu multiple competenţe care asigură asistenţă medicală specializată în medicină internă/cardiologie, neurologie, psihiatrie, obstetrică-ginecologie, otorinolaringologie ORL, urologie, pediatrie, medicina muncii, etc. Dispunem de aparatură medicală modernă care ne ajută să punem diagnostice corecte.
Indrumam pacientiii care au nevoie de analize medicale catre BIOCLINICA  in functie de fondurile alocate catre acestia de CJAS Timis. Venim în sprijinul angajatorilor şi asigurăm servicii de medicina muncii pentru obţinerea fişei de aptitudine la angajare şi controlul periodic sau la reluarea activităţii angajaţilor cu efectuarea investigaţiilor paraclinice şi a analizelor de laborator indicate în legislaţie. Oferim de asemenea pachete de servicii medicale pentru copii, vârstnici sau angajatorilor pentru angajaţii lor personalizate domeniului lor de activitate. 

Laboratorul lucreaza cu reactivi si consumabile de cea mai buna calitate. Pentru toate analizele efectuate laboratoarul efectueaza controlul intern de calitate zilnic si control extern de calitate cu firme specializate in domeniu.  Profesionalismul, tineretea colectivului si performantele aparatelor raspund in permanenta nevoilor si cerintelor dumneavoastra. La noi puteti realiza: 

- set complet de analize medicale; 
- controale de bilant pentru prevenirea oricarei imbolnaviri; 
- monitorizarea afectiunilor cronice; 
- analize medicale specifice expunerii la noxe diverse, periodic si la angajare; 
- depistarea precoce a maladiilor incurabile; 
- teste necesare pentru plecarea in strainatate, casatorie, adoptie, admitere la liceu, facultate, scoala de soferi, intrarea minorilor in colectivitate etc.

Strategia laboratorului consta in alocarea tuturor resurselor posibile care ne pot convinge in primul rand pe noi ca rezultatele analizelor sunt precise. Cand acest lucru se intampla, laboratorul nostru care colaboreaza cu BIOCLINICA de peste 10 ani,  garanteaza autenticitatea rezultatelor pacientilor, iar un buletin de analize medicale cu sigla noastra reprezinta exprimarea acestei garantii. Infiintarea acestei unitati medicale private s-a nascut din necesitatea de a raspunde nevoilor si exigentelor pacientului de astazi. Noi il incredintam ca prin examinarea clinica si investigatiile ce ii vor fi efectuate in conditii tehnice optime, diagnosticul la care se va ajunge va asigura atitudinea terapeutica cea mai folositoare lui.

Laboratorul de analize este amenajat conform celor mai recente reglementari din domeniu si dispune atat de o dotare tehnica de ultima generatie, cat si de personal cu o buna pregatire in domeniu. Realizam orice fel de analize medicale cu aparate computerizate superioare metodelor traditionale de pipetare, citire colorimetrica etc. Rezultatele se obtin in maximum 24 de ore sau chiar pe loc. 

Servicii

Analize medicale de laborator in cadrul Centrului Medical Theodor:
- hematologie; 
- imunologie (alergologie, markeri tumorali, hormoni, fertilitate);
- biochimie;
- serologie, coagulare;
- alergologie; 
- microbiologie, parazitologie;
- anatomie patologica;

Recoltam analize medicale de Luni - Vineri in intervalul orar 07,30- 10,00.

Oferte speciale

MEDICINA DE FAMILIE - Consultatii, tratamente, monitorizarea afectiunilor cronice, examinari de bilant sugari si copii mici, controale medicale anuale, supravegherea si urmarirea evolutiei sarcinii la femeia gravida, imunizari, ecg, masurarea tensiunii arteriale, a glicemiei, testare urina, H.Pylori, streptococ, spalaturi auriculare, consultatii la domiciliul pacientului, analize medicale de laborator, avize si documente medicale – adeverinte, concedii medicale, certificate prenuptiale, certificate de deces, etc. efectuate de medicul primar de medicina de familie Dr. PETROVICI DORU-IOAN cu competenta in ecografie generala efectueaza ecografii pe baza de programare.

Medicina muncii;
Centrul de permanenta TIMISOARA VII;
Investigatii medicale;

- NEUROLOGIE;
- PSIHIATRIE;
- DERMATOVENEROLOGIE;
- OBSTETRICA-GINECOLOGIE;
- UROLOGIE;
- O.R.L.
- Medicina Generala PEDIATRIE;
- ACUPUNCTURA.

Galerie foto

Analize Medicale Centrul Theodor
Analize Medicale Centrul Theodor
Analize Medicale Centrul Theodor
Analize Medicale Centrul Theodor

© 2015 Copyright by laboratoare-analize.ro