Nume:
Laborator Analize Medicale Routine Med - Tulcea
E-mail:
office@routinemed.ro
Telefon:
0240 530 751
Telefon 2:
0728 212 508
Website:
https://routinemed.ro/
Adresa:
Tulcea, Str. Mahmudiei, Nr.49-51, Jud. Tulcea.
Facebook

Laborator Analize Medicale Routine Med - Tulcea
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Înfiinţat în anul 2010, Centrul medical ROUTINE MED a venit în completarea cerinţelor existente pe piaţa serviciilor medicale private din judeţul Tulcea, din dorinţa de a oferi un plus valoare în domeniu. Combinând echipamentele medicale moderne, achiziţionate prin programe europene nerambursabile, cu o echipă medicală de excepţie, Centrul medical ROUTINE MED urmăreşte să atingă excelenţa în modul de furnizare a serviciilor, oferind pacienţilor atenţie, siguranţă, profesionalism, acurateţea rezultatelor şi rapiditate în eliberarea acestora. Misiunea noastră este să contribuim prin calitatea serviciilor furnizate la menţinerea şi/sau îmbunătăţirea constantă a stării de sănătate a clienţilor noştri.

Laboratorul Routine Med efectueaza o serie de analize medicale care au ca finalitate detectarea majoritatii dereglarilor starii de sanatate a pacientilor. Suntem singura unitate medicala de profil din Tulcea care face analize si la domiciliu (recoltare si rezultate), transmitem rezultatele analizelor efectuate atat medicilor cu care Routine Med colaboreaza precum si clientilor nostri. Realizam o gama larga de analize medicale cu aparate total computerizate mult superioare metodelor traditionale de pipetare, citire colorimetrica etc. Rezultatele se elibereaza in maximum 6 ore sau chiar pe loc - exceptie facand analizele speciale care se lucreaza in fiecare zi de marti si joi a sapatamanii. Analizele pot fi facute gratuit pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie / specialist - in limita fondurilor alocate de CAS.

Laboratorul Routine Med nu-si propune sa fie lider pe piata de analize medicale din Tulcea, nu afirma ca este cel mai bun laborator, nu-si exprima in mod gratuit si public credinta in tot felul de valori care suna bine in urechile vizitatorilor si care nu ajuta cu nimic pacientii. Routine Med este un altfel de laborator: unul autentic, format din profesionisti. Singura politica pe care o aplicam este furnizarea de rezultate ale analizelor cat mai exacte catre clientii nostri. In acest scop, strategia laboratorului consta in alocarea tuturor resurselor posibile care ne pot convinge in primul rand pe noi ca rezultatele analizelor sunt precise. Cand acest lucru se intampla, Routine Med garanteaza autenticitatea rezultatelor pacientilor, iar un buletin de analize medicale cu sigla Routine Med reprezinta exprimarea acestei garantii.

Servicii

LABORATOR ANALIZE MEDICALE;

- HEMATOLOGIE - COAGULARE;

- BIOCHIMIE;

- IMUNOLOGIE;

- MICROBIOLOGIE - PARAZITOLOGIE;

- ALERGOLOGIE;

- BIOLOGIE MOLECULARA - GENETICA;

- TOXICOLOGIE;

- CITOLOGIE - HISTOPATOLOGIE.

Oferte speciale

Centrul Medical Routine Med ofera servicii pentru urmatoarele specializari:

- Reumatologie;

- Diabet zaharat, nutriție si boli metabolice;

- Ortopedie - Traumatologie;

- Dermatologie - venerologie

- Medicina muncii;

- Consultanță medico-legală;

- Medicină internă;

- Ecografie;

- Ginecologie;

- Pneumologie;

- Neurologie;

- Chirurgie generala;

- Urologie;

- Endocrinologie;

- Oncologie;

- Gastroenterologie;

- Pediatrie;

- Cardiologie;

- O.R.L;

- Fizioterapie si recuperare medicala;

- Oftalmologie;

- Psihiatrie;

- Hematologie;

- Optica Medicala;

- Spitalizare continua;

- Fise medicale si permis port arma.

 

Galerie foto

Laborator Analize Medicale Routine Med - Tulcea
Laborator Analize Medicale Routine Med - Tulcea
Laborator Analize Medicale Routine Med - Tulcea
Laborator Analize Medicale Routine Med - Tulcea

© 2015 Copyright by laboratoare-analize.ro