Nume:
Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia
E-mail:
philos_impex@yahoo.com
E-mail 2:
philos.impex@gmail.com
Telefon:
0243 216 565
Telefon 2:
0243 232 565
Telefon 3:
0720 134 047
Fax:
0243 235 565
Website:
http://www.philosimpex.ro/
Adresa:
Slobozia, Str. Traian, Nr. 53, Jud. Ialomita.
Facebook

Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia
Analize laborator

Laborator de analize medicale, centru de recoltare probe de sange / urina / materii fecale / secreţie vaginală/endocervicală, s.a., interpretare analize medicale: alergologie, biochimie, imunologie, hematologie, parazitologie, microbiologie, markeri cardiaci, endocrini, tumorali, virali, osoşi si pentru boli autoimune, serologie boli infectioase, teste de biologie moleculara, teste de citogenetica, toxicologie, histopatologie si analize decontate de CJAS.

 

Detalii

Centrul Medical Philos este clinica care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort. Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul.

In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 15 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Slobozia. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.

Centrul Medical Philos este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie, in conditii impecabile de siguranta si confort. Dorim sa ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia.

Centrul Medical Philos a luat fiinta din dorinta de a asigura servicii medicale bazate pe profesionalism si respect fata de pacienti. Acestea sunt cele doua valori care ne-au ghidat existenta si cele care promitem ca vor fundamenta si dezvoltarea noastra in viitor. Valorile acopera toata paleta de principii de la care noi am pornit: competenta, pregatire profesionala, interdisciplinaritate, dotare la cele mai inalte standarde, o continua perfectionare, deschidere si respect fata nevoile clientilor nostri, rabdare, amabilitate si promptitudine.

Laboratorul Philos efectueaza in regim ambulator o gama larga de analize medicale, la standarde inalte de calitate, cu ajutorul unui colectiv valoros de specialisti cu experienta si profesionalism dovedite, care cunosc si aplica cele mai noi metode de testare si utilizeaza echipamente de analiza performante. Pentru noi conteaza ca fiecare dintre dumneavoastra care apelati la serviciile laboratorului de analize medicale sa beneficiati in timpul cel mai scurt posibil de rezultate corecte, reproductibile, care sa va ajute in mentinerea sau refacerea sanatatii.

Atitudinea politicoasa, incurajatoare, din partea intregului personal cu care veniti in contact, sfaturile competente ale specialistilor care sunt la dispozitia dumneavoastra atat inainte cat si dupa efectuarea analizelor, speram sa contribuie la crearea unei atmosfere de incredere in calitatea serviciilor noastre si la pastrarea renumelui laboratorului. Laboratorul PHILOS efectueaza o serie de analize medicale care au ca finalitate detectarea majoritatii dereglarilor starii de sanatate a pacientilor. Realizam o gama larga de analize medicale cu aparate total computerizate mult superioare metodelor traditionale de pipetare, citire colorimetrica etc.

Centrul Medical ofera posibilitatea efectuarii de analize gratuite finantate de Casa de Asigurari de Sanatate C.A.S Ialomita pentru toate persoanele asigurate si aflate pe lista unui medic de familie, in limita fondului alocat lunar, in baza trimiterii de la medicul de familie sau medicul specialist. Principiile dupa care ne vom ghida sunt urmatoarele:
 - eficacitate – vom oferi servicii, care sa rezolve problemele de sanatate ale populatiei din orasul Slobozia si zonele limitrofe;
 - calitate – vom asigura servicii medicale excelente pentru imbunatatirea continuă a satisfacerii necesităţilor şi a aşteptărilor pacientului;
 - eficienta – vom oferii servicii de calitate superioara la cel mai bun raport calitate-pret.

Ne-am dezvoltat in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sanatatea este profesia si pasiunea noastra, iar obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul. In beneficiul dumneavoastra aducem experienta anilor de activitate pe piata serviciilor medicale private din Slobozia . Ne angajam sa oferim servicii unice prin profesionalismul, grija si responsabilitatea personalului nostru medical, prin echipamentele si facilitatile ultramoderne pe care le punem zilnic la dispozitia fiecaruia. Cartea nostra de vizita este reprezentata de:

2002 Locul I - Topul National al Firmelor Private, in domeniul Activitati in sanatatea umana;

2004 Locul I - Topul societatilor comerciale - Invatamant si sanatate;

2005 Premiul Special pentru calitatea produselor si serviciilor conform Normelor ISO;
 
2006 Premiul Special judetean pentru Calitatea produselor si a serviciilor conform normelor ISO;
 
2007 Locul I - Topul Societatilor comerciale - Judetul Ialomita;
 
Lider judetean anual in domeniu.

Servicii

Laboratorul Philos va sta la dispozitie pentru urmatoarele recoltari: 

- BIOCHIMIE;

- CITOLOGIE;

- IMUNOLOGIE;

- BIOLOGIE MOLECULARA;

- MICROBIOLOGIE;

- COAGULARE;

- HEMATOLOGIE;

- URINA;

- IMUNOHEMATOLOGIE.

PROGRAM DE LUCRU:
Recoltari:

Luni-Vineri: 07:00 - 13:00
Distributie buletine analize:

Luni-Vineri: direct pacienti (sediu) sau online

Oferte speciale

In cadrul Centrului Medical Philos functioneaza cabinete specializate in:
CARDIOLOGIE medic specialist cardiologie, competente: echocardiografie generala, echocardiografie vasculara;
NEUROLOGIE medic primar neurologie, competente: ultrasonografie generala, echografie generala, doctor in domeniul biologie - Consultatii;
OBSTETRICA-GINECOLOGIE medic specialist obstetrica ginecologie, chirurgie ginecooncologica, doctor in stiinte medicale, competenta colposcopie, histeroscopie, chirurgie plastica, ultrasonografie obstetricala si ginecologica - Colposcopie;
CHIRURGIE medic primar chirurgie, competenta in chirurgie laparoscopica nivel I, endoscopie digestiva diagnostica - Bandare endoscopica a nodulilor hemoroidali (tratament fara operatie si fara internare);
UROLOGIE medic specialist urolog, competenta ultrasonografie generala - Echografie aparat urinar;
PEDIATRIE medic primar pediatrie - Consultatii;
O.R.L. medic specialist O.R.L. - Consultatii;
DERMATOLOGIE medic specialist dermato-venerologie - Consultatii si tratamente in afectiunile pielii, parului si a unghiilor;
ALERGOLOGIE medic specialist alergologie-imunologie - Consultatii;
HOMEOPATIE, ACUPUNCTURA medic specialist, competent in homeopatie si acupunctura - Consultatii;
INTERNE medic primar interne;  
ECHOGRAFIE ABDOMINALA medic specialist gastroenterologie - competenta echografie - Consultatii;
OFTALMOLOGIE medic primar oftalmologie - Consultatii;
PSIHIATRIE medic primar psihiatrie - Consultatii;
PSIHOLOGIE psiholog - Evaluari psihologice pentru conducatorii auto amatori si profesionisti.

Parteneri

ANIMA;
REGINA MARIA;
Laboratoarele Medicale SYNEVO;
MEDLIFE;
POLISANO;
MEDICOVER;
ALFA MEDICAL CENTER;
MEDICAL OCUPATIONAL MEDOC.

Galerie foto

Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia
Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia
Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia
Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia
Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia
Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia
Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia
Laborator Analize Medicale Philos - Slobozia

© 2015 Copyright by laboratoare-analize.ro